Doe eens een wellnessbon Kado

Wil je iemand verrassen met een gezond geschenk? Kies dan voor de Wellnessbon! Of het nu voor Sinterklaas, Kerst, als relatiegeschenk, een verjaardag, moeder- of vaderdag, een afscheidskado, of zomaar uit sympathie is: de Wellnessbon is een leuk en vooral gezond kado om te geven en te ontvangen. Laat de ontvanger genieten van een ontspannende behandeling door een professionele masseuse in onze sfeervolle praktijkruimte.

Wij brengen onze cadeaubonnen kosteloos aan huis binnen een straal van 10 km. Woon je verder dan versturen wij ze gratis! Heb je vragen of specifieke wensen, bel ons op 06-41488696 / 078-6178029.

Onze receptie is permanent bezet op 21, 23, en 24 december voor het afhalen van een waardebon.

 

Duobehandeling

Boek nu gezellig samen met je partner, vriendin, vriend, vader of moeder een duo massage of duo schoonheidsbehandeling. Tijdens de behandeling lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen massagetherapeut en of schoonheidsspecialiste. Je kunt beide kiezen uit een willekeurige massagevorm. Bij uitstek een origineel kado waar je zelf tegelijk van mee kan genieten. >> Lees meer

 Afhalen of online bestellen

Je bent uiteraard van harte welkom om de cadeaubon af te halen in de praktijk. Bel ons van te voren dan zorgen wij dat onze receptie bezet is en dat we tijd voor je hebben! Wil je onze behandelkamers van te voren zien dan doen we dat graag voor je.

Je kan onze bonnen ook online bestellen, de betaling vindt via Ideal plaats en wij sturen de bon dezelfde dag nog jouw kant op!