DUO Zwangerschapsmassage

Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat Gegarandeerd een leuke ervaring! Boek vandaag nog een duo zwangerschapsmassage.

Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam meer aandacht nodig. De lichamelijke veranderingen die optreden kunnen veel van je vragen. Maak gebruik van de speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage om in balans te blijven. Een massagevorm op een warmwater matras waarbij je onderrug, nek en schouders optimaal behandeld kunnen worden zonder dat je op je buik hoeft te liggen. De zwangerschapsmassage kan tot in de laatste weken toegepast worden, ook in zijligging zijn de klachten met betrekking tot de zwangerschap uitstekend te behandelen.

Gun jezelf en je kindje het intense gevoel van ontspanning.

>> Tarieven
>> Afspraak maken 

Verzorgde voeten tijdens je zwangerschap.

Heb je inmiddels een mooie grote buik gekregen en ben je zelf niet meer in staat je voeten te verzorgen, maak dan een afspraak bij onze pedicure. Naast verzorgde voeten zorgen wij ook voor een ontspannen voetmassage.

 

 

Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

Tijdens de  zwangerschapsmassage lig je op een warmwater matras. Door de ondersteuning van het water lig je in zeer comfortabele positie en kun je optimaal genieten van je massage. De specifieke klachten zoals, bekkenklachten, rugklachten, vermoeide benen, nekklachten kunnen uitstekend behandeld worden in een ontspanning liggende positie.