van der Linden, Body & Mind Wellness

Lash Lift

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Ideaal voor op vakantie! Belangrijk om te weten is dat je de wimpers daarna 24 uur niet nat mag maken.

Kan ik mijn eigen make up ook aanbrengen?

Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen na een Lash Lift behandeling. De make-up zal het resultaat en effect van de Lash Lift niet aantasten. Voor brildragers kan het worden afgeraden om mascara te dragen, de wimpers kunnen hierdoor te lang worden en tegen de brilglazen aankomen. Dit is niet schadelijk, maar kan wel als zeer irritant worden ervaren.

Hoe lang duurt de behandeling?

De Lash Volume Treatment duurt ongeveer 50-60 minuten. De behandeling bestaat o.a. uit het plaatsen van de siliconen shields, het aanbrengen van de crèmes en verf en het laten intrekken hiervan.

van der Linden Body & Mind Wellness lash lift 1
van der Linden Body & Mind Wellness lash lift 2

Tarief lash lift

  • 60 minuten

    €65,00

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere schoonheidsbehandelingen