van der Linden, Body & Mind Wellness

Licht en Energie Arrangement

Stel je voor: een serene oase van rust waar lichaam en geest harmonieus samenkomen. Een plek waar eeuwenoude wijsheden en natuurlijke geneeswijzen samenvloeien in een betoverende ervaring. Zo is de massage behandeling met de edelstenen bergkristal, carneool en citrien.

Laat jezelf onderdompelen in de kalmerende energie van de bergkristal, die reinigt en blokkades opheft, waardoor je ziel haar ware potentieel kan omarmen. Voel de kracht van de carneool die als een sprankelend vuur je levenslust en creativiteit aanwakkert, terwijl het negativiteit verdrijft.

En dan de citrien, als een stralende zon die je hart verwarmt en je zelfvertrouwen versterkt. Het heelt diepe emoties en opent deuren naar een wereld vol mogelijkheden. Samen vormen deze edelstenen een heilige drie-eenheid van balans en verlichting.

 

Na deze effectieve behandeling krijg je van ons een setje aan edelstenen mee naar huis. Het setje licht en energie. Dit zorgt ervoor dat je het gevoel nog veel langer vast kan houden dan alleen maar een paar dagen na de behandeling

Wat houd het arrangement in?

Een energetische behandeling van 30 minuten

Een massage van 30 minuten

Klik op bovenstaande links voor meer informatie over de behandelingen. Juist de combinatie van deze twee zorgt een mooi resultaat in jouw systeem.

Na de behandeling ontvang je van ons het setje edelstenen Licht en Energie mee naar huis.

Wat levert dit arrangement jou op?

Hier zijn enkele redenen waarom je dit arrangement zou moeten boeken:

  1. Positieve energie en vitaliteit: De combinatie van citrien, bergkristal en carneool brengt een krachtige stroom van positieve energie in het lichaam teweeg. Dit helpt vermoeidheid te verminderen, vitaliteit te verhogen en een algemeen gevoel van welzijn te bevorderen.
  2. Emotionele balans: Carneool staat bekend om zijn vermogen om emotionele blokkades op te heffen en het zelfvertrouwen te vergroten. Gecombineerd met bergkristal, dat helderheid en zuiverheid brengt, en citrien, dat helpt bij het loslaten van negativiteit, bevordert deze behandeling een gevoel van emotionele balans en stabiliteit.
  3. Creativiteit en motivatie: De warme energie van carneool stimuleert creativiteit en passie, terwijl citrien je motivatie en doelgerichtheid vergroot. Samen kunnen deze stenen je helpen obstakels te overwinnen en je doelen met hernieuwde vastberadenheid na te streven.
  4. Innerlijke kracht en zelfvertrouwen: Citrien staat bekend als de “steen van overvloed” en helpt bij het versterken van je zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Dit arrangement is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar meer zelfverzekerdheid en empowerment.
Van der Linden Body and Mind Wellness, arrangement licht en energie
Van der Linden body and Mind Wellness, arrangement licht en energie

Licht en Energie arrangement

  • 60 minuten

    €89,50

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere arrangementen