van der Linden, Body & Mind Wellness

Kadobon

Wil je iemand verrassen met een gezond geschenk? Kies dan voor de Wellnessbon! Of het nu voor Sinterklaas, Kerst, als relatiegeschenk, een verjaardag, moeder- of vaderdag, een afscheidskado, of zomaar uit sympathie is: de Wellnessbon is een leuk en vooral gezond kado om te geven en te ontvangen. Laat de ontvanger genieten van een ontspannende behandeling door een professionele masseuse in onze sfeervolle praktijkruimte.

Duobehandelingen; Samen genieten

Boek nu gezellig samen met je partner, vriendin, vriend, vader of moeder een duo massage of duo schoonheidsbehandeling. Tijdens de behandeling lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen massagetherapeut en of schoonheidsspecialiste. Je kunt beide kiezen uit een willekeurige massagevorm. Bij uitstek een origineel kado waar je zelf tegelijk van mee kan genieten.

Afhalen of online bestellen?

Je bent uiteraard van harte welkom om de kadobon af te halen in de praktijk. Bel ons van te voren dan zorgen wij dat onze receptie bezet is en dat we tijd voor je hebben! Wil je onze behandelkamers van te voren zien dan doen we dat graag voor je.

Je kan onze bonnen ook online bestellen en gelijk afprinten.

van_der_Linden_Body_&_Mind_Wellness_relax_team_9
van der Linden Body & Mind Wellness Kado Drops of serenity 01