van der Linden, Body & Mind Wellness

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam meer aandacht nodig. De lichamelijke veranderingen die optreden kunnen veel van je vragen. Maak gebruik van de speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage om in balans te blijven. Een massagevorm op een warmwater matras waarbij je onderrug, nek en schouders optimaal behandeld kunnen worden zonder dat je op je buik hoeft te liggen. De zwangerschapsmassage kan tot in de laatste weken (week 38/39) toegepast worden, ook in zijligging zijn de klachten met betrekking tot de zwangerschap uitstekend te behandelen.

Gun jezelf en je kindje het intense gevoel van ontspanning.

Verzorgde voeten tijdens je zwangerschap.

Heb je inmiddels een mooie grote buik gekregen en merken je voeten de gevolgen hiervan, boek dan ons zwangerschapsarrangement. Een heerlijke massage met een extra voetmassage als afsluiting.

 

Wil je deze massage in een duo behandeling doen dan kun je uiteraard ook kiezen voor ontspanning of sportmassage, je kan verschillende massages combineren.

Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

Tijdens de  zwangerschapsmassage lig je op een warmwater matras. Door de ondersteuning van het water lig je in zeer comfortabele positie en kun je optimaal genieten van je massage. De specifieke klachten zoals, bekkenklachten, rugklachten, vermoeide benen, nekklachten kunnen uitstekend behandeld worden in een ontspanning liggende positie.

van der Linden Body & Mind Wellness relax zwangerschapmassage 1
van der Linden Body & Mind Wellness relax behandeling 4

Tarvieven Zwangerschapsmassage

  • 30 minuten

    €42,50

  • 40 minuten

    €55,00

  • 60 minuten

    €75,00

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere ontspanningsmassages