van der Linden, Body & Mind Wellness

Physiokey Therapie

De therapie met Physiokey richt zich op je huidige klacht. Physiokey werkt op het zenuwstelsel, het bindweefsel en je spieren. We werken via de huid en direct op het weefsel waar alle vrije zenuwuiteinden zich bevinden. De physiokey activeert het zelfherstellende vermogen van je lichaam door elektrische impulsen af te geven. We gaan het gesprek met het lichaam aan.

Welke klachten kunnen worden behandeld?

De physiokey wordt hoofdzakelijk gebruikt voor pijntherapie en om functieverstoringen te verbeteren. Hierbij kun je denken aan verstoringen in het zenuwstelsel, in het bewegingsapparaat zoals pijnlijke gewrichten, banden, spieren, wervelkolom enz. Een verstoring in het spijsverteringskanaal. Hoofdpijn klachten van uit de nek en schouders.

Voor wie is de physiokey therapie?

Bij de physiokey is er geen leeftijdsbeperking. Deze therapie is geschikt voor iedereen omdat de werking om microniveau in gang gezet wordt. Elk lichaam vertaalt deze behandeling naar zijn of haar systeem. De communicatie met jouw lichaam wordt op jouw niveau aangesproken. Wil je weten of deze behandeling voor jou geschikt is, kom langs voor een gratis intake gesprek.

van der Linden Body Mind Wellness Physiokey 2
van der Linden Body Mind Wellness Physiokey 1

Tarvieven Physiokey Therapie

 • 30 minuten

  €42,50

 • 40 minuten

  €52,50

 • 60 minuten

  €75,00

 • 90 minuten

  €99,00

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak. De physiokey behandeling boek je onder het kopje “therapeutische massage”

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere Therapeutische massages