Zuurstofbehandeling, OX synergie

Cell Repair, verjongt direct je huid!

De huid in 28 dagen adequaat reanimeren, revitaliseren en regenereren. Hoe? OX Synergie maakt gebruik van de synergetische werking van zuivere zuurstof, Vitamine A, C en E celregenererende herstelstoffen. Laat je verrassen hoe goed deze combinatie je huid opfrist, stimuleert en je een paar jaar jonger doet lijken.

De huid wordt eerst zorgvuldig gereinigd. Na de reiniging wordt de huid gemasseerd, waardoor de doorbloeding op gang komt en de huid wordt geactiveerd. Als volgende stap wordt er een softgel met een pH-waarde van 3,6 of 3,3 op de huid aangebracht. Deze werkt tot in de diepere huidlagen. Vervolgens maakt de schoonheidsspecialiste een serum aan van vitamine A, C, E en jojoba-olie. Dit wordt op de huid ingemasseerd. Samen bevorderen deze stoffen in combinatie met het zuurstof, het vernieuwingsproces van de cellen. Na het aanbrengen van het serum wordt de huid behandeld met dezelfde vitamines en het zuurstof. Deze stap duurt iets minder dan een kwartier. Alle delen van het gezicht worden hierbij behandeld, op de bewegende gedeelten van het oog na.

Tarieven: 60 minuten  89,50 Euro
>> Afspraak maken

 

Wat doet de Zuurstofbehandeling?

  • Direct zichtbaar strakkere huid
  • Vermindering huidirritaties
  • Huidvolume neemt toe
  • Teint wordt veerkrachtiger en gezonder
  • Minder gevoelige huid
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Direct vitalere cellen

Gratis intake gesprek!

Of je geïnteresseerd bent in onze behandelingen of juist alleen maar advies wil over het juiste product voor jouw huid of misschien beide, je bent meer dan welkom voor een gratis advies gesprek en een eventuele huidanalyse. Zonder ook maar enige verplichting kun je bij ons terecht. Waarschuwing daarbij is wel, als je eenmaal met onze lijn en behandelingen aan de slag gaat, wil je nooit meer iets anders:). We zien je graag!

 

Reacties zijn gesloten.