van der Linden, Body & Mind Wellness

Huidverbetering

Verkeert jouw huid momenteel in een slechte conditie?
Ben je zeer ontevreden over je algemene huidbeeld, als je in de spiegel kijkt?
Diverse factoren zoals veelvuldige blootstelling van de huid aan zon of kou, hormonale schommelingen, ziekte, stress, verkeerde voeding, onvoldoende vochtinname en/of langdurige achterstallige of incorrecte verzorging van jouw huid, kunnen leiden tot een algemene slechte huidconditie.
Laat ons je hierbij helpen!

Intensieve behandelingen

Bij een huidverbeterende behandeling reinigen we de huid intensief en verzorgen we haar met een hoge concentratie aan werkstoffen, aangepast aan uw huidbehoeften.
Iedere behandeling begint daarom met een huidanalyse.
Na de analyse en in overleg met u, bepalen we vervolgens welke intensieve (kuur)behandeling we gaan toepassen.
Daarnaast maken wij tijdens de behandeling gebruik van het hypermoderne Dermakey apparaat, waarmee we contact met het onderhuids bindweefsel kunnen maken, om het zelf herstellend vermogen van de huid te stimuleren!

Kuurbehandelingen of losse behandelingen

Mocht je dus zien en/of voelen dat uw huid in nood verkeert, maar niet precies weten wat het probleem is of waar het vandaan komt: laat 1 van onze specialistes dan samen met u de huidanalyse doen.
Een huidverbeteringsbehandeling is een algemeen te boeken behandeling, waarbij het behandelplan tijdens uw bezoek wordt bepaald. Het kan dus zijn dat we je een kuurverband adviseren maar je bent zelf nog steeds helemaal vrij om het per behandeling te bekijken. Kom gerust langs voor een gratis advies gesprek.

Boek online

Wilt een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Huidverbetering

Bekijk onze huidverbetering behandelingen