van der Linden, Body & Mind Wellness

Beter Slapen Arrangement

Welkom bij ons beter slapen arrangement, een serene reis naar diepe ontspanning en herstel! Laat je betoveren door de kalmerende kracht van blauwe calciet, de rustgevende energie van amethist en de zuiverende eigenschappen van bergkristal.

Stap in een wereld van totale rust en laat je zorgen los terwijl we je verwennen met een heerlijke massage en energetische behandelingen. De harmonieuze combinatie van deze prachtige edelstenen zal je helpen om je innerlijke onrust te verzachten en een diepe en verkwikkende slaap te bevorderen.

Geniet van een diepe verbinding met jezelf en laat de stress van de dag van je afglijden. Dit arrangement is ontworpen om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen en je de beste nachtrust te bezorgen.

Wacht niet langer om jezelf het geschenk van een goede nachtrust te geven. Kom naar onze edelstenen-oase en ervaar de magie van blauwe calciet, amethist en bergkristal in ons beter slapen arrangement!

 

Na deze effectieve behandeling krijg je van ons een setje aan edelstenen mee naar huis. Het Beter Slapen Dit zorgt ervoor dat je het gevoel nog veel langer vast kan houden dan alleen maar een paar dagen na de behandeling

Wat houd het arrangement in?

Een energetische behandeling van 30 minuten

Een massage van 30 minuten

Klik op bovenstaande links voor meer informatie over de behandelingen. Juist de combinatie van deze twee zorgt een mooi resultaat in jouw systeem.

Na de behandeling ontvang je van ons het setje edelstenen Licht en Energie mee naar huis.

Wat levert dit arrangement jou op?

  1. Diepe ontspanning: De combinatie van een massage en energetische behandeling met blauwe calciet, amethist en bergkristal zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De edelstenen hebben kalmerende eigenschappen en helpen om innerlijke onrust te verminderen, waardoor je makkelijker kunt ontspannen en tot rust kunt komen.
  2. Bevorderen van een goede nachtrust: De krachtige energie van de edelstenen stimuleert een diepe en verkwikkende slaap. Blauwe calciet staat bekend om zijn kalmerende werking en helpt bij het loslaten van stress en spanning. Amethist bevordert een rustige geest en bergkristal zuivert de energie om je heen, waardoor je een harmonieuze omgeving creëert om in te slapen.
  3. Energiebalans: De energetische behandeling met de edelstenen helpt om de energie in je lichaam in balans te brengen. Dit kan ervoor zorgen dat je beter in je vel zit en meer harmonie ervaart, wat een positief effect heeft op je slaapkwaliteit.
  4. Stressvermindering: Massage en energetische behandeling met edelstenen helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens. Door deze behandelingen te combineren met de kalmerende werking van de edelstenen, kun je stress beter loslaten en kom je in een staat van diepe ontspanning.
  5. Holistische benadering: Het beter slapen arrangement met blauwe calciet, amethist en bergkristal biedt een holistische benadering om je slaapkwaliteit te verbeteren. Het combineert de helende kracht van massage en energetische therapie met de positieve eigenschappen van de edelstenen, waardoor je op alle niveaus wordt ondersteund bij het bereiken van een goede nachtrust.
Van der Linden Body and Mind Wellness Beter Slapen Arrangement
Van der Linden Body and Mind Wellness Beter Slapen Arrangement

Beter Slapen arrangement

  • 60 minuten

    €89,50

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere arrangementen