van der Linden, Body & Mind Wellness

Gratis intake gesprek

Wil je eerst een advies op maat voor jouw huid en informatie of wij specifiek iets voor je kunnen betekenen, maak dan gebruik van ons gratis intake gesprek.

We geven graag antwoord op al je vragen en kijken met je mee naar de problemen waar je tegen aan loopt op het gebied van huidverzorging.

De natuur als partner: Aloe Vera

De natuur als partner. Geniet van je dagelijkse verzorging met het waardevolste wat de natuur ons te bieden heeft: Aloe Vera. De natuur op haar krachtigst. Geniet elke dag van een zichtbare verbetering van je huid. Maak je huid gladder en steviger met de juiste verzorging. Wat je vandaag doet is het fundament voor je uiterlijk van morgen!

Resultaten van onze behandelingen

Een goede verzorging van de huid ligt niet alleen in de handen van de schoonheidsspecialiste. Wil je resultaat bereiken dan is het raadzaam met goede thuisverzorging aan de slag te gaan. Uiteraard ben je niet verplicht onze producten aan te schaffen maar een samenwerking in huidverbetering is noodzakelijk als je echt wat wil bereiken. Ben je niet het type dat graag naar de schoonheidsspecialiste gaat maar wil je wel goede producten dan bieden we daar ook opties voor. Je bent meer dan welkom voor een huidadvies op het gebied van onze lijn.

van der Linden Body & Mind Wellness relax intakegesprek 1
van der Linden Body & Mind Wellness relax hildy van der Linden 7

Tarvieven intake gesprek

  • 30 minuten

    Gratis

Boek online

Wilt een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Bekijk ook onze huidverbetering behandelingen

Cannot find grid information