van der Linden, Body & Mind Wellness

Duo massage

Stel je voor: een mooie oase van rust, waar jij  samen met iemand kan genieten van totale onstpanning. Een duomassage biedt de perfecte gelegenheid om samen iets waardevols te beleven.

Terwijl je naast elkaar ligt, worden jullie beide omhuld door de rustgevende sfeer en kalmerende aroma’s. De ervaren masseurs beginnen met zachte, vloeiende bewegingen die spanning en stress in je lichaam wegsmelten, terwijl je je langzaam overgeeft aan een staat van diepe rust.

Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf en je dierbare de luxe van een duomassage en laat je samen onderdompelen in een wereld van pure verwennerij en welzijn. Het is de perfecte manier om quality time door te brengen en samen te genieten van de magie van ontspanning.

Samen genieten met een duo massage

Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat Gegarandeerd een leuke ervaring! Boek vandaag nog een duomassage. Ideaal om cadeau te doen voor een verjaardag, trouwdag, vaderdag, moederdag, met de kerst of gewoon simpelweg omdat je vind dat iemand dat verdiend heeft.

Gun jezelf een moment van rust

Vergeet even de wereld om je heen in onze sfeerfvolle behandelruimtes! Ervaar het optimale ligcomfort van de volledig verstelbare massagetafel (eventueel verwarmd). Luister in Hifi kwaliteit naar de achtergrond muziek, wegdromend onder sterrenhemel terwijl je naast de rustieke haard wordt gemasseerd.

Prijzen van de duobehandelingen zijn gewoon de prijs per persoon x2.

van der Linden Body & Mind Wellness Drops of Heaven in hand 02
van der Linden Body & Mind Wellness relax duo massage 3

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online