Complete ontspanning & gerichte verlichting

Speciaal voor jou arrangement

Complete ontspanning en gerichte verlichting in ons unieke “Speciaal Voor Jou” arrangement. Dit fijne behandeling is zorgvuldig samengesteld om je te helpen volledig te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Ideaal voor als je toe bent aan  ontspanning in je nek- en schouders, een leeg hoofd en weer even met beide voetjes op de grond.

Wat Kun Je Verwachten?

NeK- en Schoudermassage (30 minuten)
We beginnen met een rustgevende nekschoudermassage van 30 minuten. Deze massage richt zich op de spanning en stress die zich vaak ophoopt in het nek- en schoudergebied.

Hoofdmassage
Deze massage helpt niet alleen om spanningen in je hoofd te verlichten, maar maakt je hoofd ook leeg te maken. Meer ruimte en meer ontspanning.

Voetmassage
We eindigen dit arrangement met een heerlijke voetmassage. Voeten zijn vaak een vergeten gebied, ondanks dat ze ons de hele dag dragen. Onze voetmassage stimuleert de drukpunten, verbetert de doorbloeding en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning.

Waarom Kiezen Voor Dit Arrangement?

Complete Ontspanning: Door de combinatie van nek-, schouder-, hoofd- en voetmassage bereiken we een optimale ontspanning van lichaam en geest.

Gerichte Verlichting: Deze massages richten zich op de meest voorkomende spanningsgebieden, waardoor je je weer vrij en licht voelt.

Cadeautje: Bij dit arrangement krijg je een mooi cadeautje:

De Positivity Shop Etherische Olie Gratitude Roller met Rozenkwarts is rijk gevuld met zachte Jojoba olie en een biologische essentiële olie blend in een 15 ml glazen flesje met luxe rose gouden schroefdop. De geur van de Gratitude blend heeft een positieve invloed op je energiefrequentie. Je voelt je meer ontspannen, opgewekt en dankbaar.

75 euro (750 x 500 px) (2)
van der Linden Body & Mind Wellness hotstone massage

Speciaal voor jou arrangement

  • 60 minuten

    €89,-

  • 90 minuten

    €125,-

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere arrangementen