van der Linden, Body & Mind Wellness

Nek Schouder Rug massages

De therapeutische nek/schouder massage is met name gericht op klachten die voortkomen uit het vasthouden van spanning en uit het te langdurig dezelfde arbeid verrichten waardoor blokkades in bepaalde spieren ontstaan.

Klachten die o.a. verminderd kunnen worden in slechts 30 minuten

 • Te weinig bewegingsruimte in de spieren
 • Slecht slapen door tinteling in de armen/handen
 • Pijnlijke en verkrampte spieren
 • Hoofdpijnklachten!
 • Krachtverlies in  spieren door overbelasting

Deze massage kun je boeken onder het kopje (therapeutische massage)

Voor wie is deze massage bedoeld?

Als je kampt met rug-, nek- en schouderklachten, begrijpen wij  als geen ander hoe belangrijk het is om de last van pijn en spanning te verlichten. De dagelijkse stress, langdurig zitten en andere factoren kunnen een tol eisen van ons lichaam, waardoor deze klachten ontstaan en ons belemmeren in ons dagelijks leven.

Maar er is verlichting binnen handbereik. Een klachtgerichte massage kan een wereld van verschil maken voor jouw welzijn. Het is niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een noodzakelijke stap om jouw rug, nek en schouders te bevrijden van de knopen en spanningen die zich hebben opgebouwd.

Tijdens de massage zul je merken hoe de zorgen en last van de dag van je af glijden. Je ademhaling wordt rustiger en je voelt een weldadige warmte zich door je lichaam verspreiden. De massage stimuleert de bloedcirculatie en bevordert de afvoer van afvalstoffen, waardoor het herstelproces langdurig wordt ondersteund.

Met regelmatige massages kun je niet alleen de fysieke klachten verminderen, maar ook de algehele gezondheid en welzijn bevorderen. Voel de last van je rug, nek en schouders geleidelijk wegebben, terwijl je een hernieuwde vitaliteit en bewegingsvrijheid terugwint.

Laat jezelf niet langer beperken door pijn en spanning.

Van der Linden Body and Mind Wellness Workshop
van der Linden Body & Mind Wellness massage Dordrecht

rug/nek/schouderklachten

 • 30 minuten

  €42,50

 • 40 minuten

  €55,-

 • 60 minuten

  €75,-

 • 90 minuten

  €99,-

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere Therapeutische massages