van der Linden, Body & Mind Wellness

Me-Time arrangement

Trakteer jezelf op een moment van pure verwennerij met ons exclusieve Me-Time arrangement! In deze drukke wereld waarin we leven, is het belangrijk om af en toe tijd vrij te maken voor jezelf, om te herstellen, te ontspannen en jezelf te koesteren. Ons Me-Time arrangement biedt precies dat: een zalige combinatie van 30 minuten schoonheidsbehandeling en 30 minuten massage, speciaal ontworpen om even een mooi moment voor jezelf te creëren.

Wat houd het arrangement in?

Tijdens de ene helft van dit arrangement word je ondergedompeld in een wereld van ontspanning en verjonging met een verkwikkende schoonheidsbehandeling. Je kan er ook zeker voor kiezen om je wenkbrauwen te laten harsen en eventueel verven.

De andere helft , is er op gericht om je heerlijk te laten ontspannen en eventueel je nek/schouder rug klachten te laten verlichten in een  30-minuten durende massage. Je mag zelf aangeven met welk onderdeel je wil beginnen. Wij denken graag met je mee.

Wat levert dit arrangement jou op?

Dompel jezelf onder in een oase van rust en herstel, waar je helemaal kunt ontspannen en genieten van het moment. Ons Me-Time arrangement is niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook een investering in je welzijn en vitaliteit. Gun jezelf deze kostbare tijd om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en volledig op te laden, zodat je weer fris en energiek klaar bent om de wereld aan te kunnen.

van der Linden Body & Mind Wellness relax bio facelift 1
Van der Linden Body and Mind Wellness Beter Slapen Arrangement

Me-Time arrangement

  • 60 minuten

    €89,50

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere arrangementen