van der Linden, Body & Mind Wellness

Hotstone massage

Laat je betoveren door de diepgaande kracht van onze Hotstone massage, waar we het thermodynamische effect van verwarmde stenen benutten. Voel hoe de warmte diep doordringt in je spieren en botten, en je meevoert naar een rijkdom van ultieme ontspanning. Dit is geen gewone massage; dit is een ongeëvenaarde ervaring die een absolute weldaad is voor zowel lichaam als geest. Stap in een wereld van verjonging en overgave, waar je alle zorgen loslaat en jezelf overgeeft aan de helende aanraking van de stenen. Dit is een reis naar innerlijke rust en vernieuwing, waar je herboren zult opstaan en jezelf weer helemaal zult voelen. Ontdek de magie van onze Hotstone massage en geef jezelf het geschenk van totale vervulling!

 

Therapeutische werking Hotstone massage

Een hotstone massage is een weldaad voor zowel lichaam als geest. Door het gebruik van verwarmde stenen dringt de diepe warmte door tot in je spieren en botten, waardoor spanningen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De kalmerende aanraking van de stenen zorgt voor ultieme ontspanning en brengt je in een staat van totale sereniteit. Als je ooit een moment van ultieme ontspanning en welzijn wilt ervaren, dan is een hotstone massage de perfecte keuze. Laat jezelf onderdompelen in een wereld van zaligheid en geniet van het magische effect van deze bijzondere behandeling.

Therapeutische Hotstone massage en Zenuwpijn

Ontdek de verbluffende kracht van de Hotstone massage, die bewezen positieve resultaten biedt bij klachten gerelateerd aan zenuwpijn. Wij staan klaar om jouw welzijn te verbeteren en de weg naar heling te ondersteunen. Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen? Maak gebruik van ons kosteloze intakegesprek om te informeren wat wij voor je kunnen betekenen.

van der Linden Body & Mind Wellness hotstone massage
van der Linden Body & Mind Wellness hotstone massage

Tarvieven Hotstone massage

 • 30 minuten

  €43,50

 • 40 minuten

  €56,00

 • 60 minuten

  €77,00

 • 90 minuten

  €99,00

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere ontspanningsmassages