van der Linden, Body & Mind Wellness

Hotstone massage

Een hotstone massage is meer dan alleen een luxe traktatie voor jezelf; het biedt echte voordelen voor lichaam en geest. Tijdens deze behandeling worden wordt met hotstones gemasseerd maar ook met manuele technieken, waardoor spanning en stress worden verlicht en je spieren zich ontspannen. Dit zorgt niet alleen voor een gevoel van diepe ontspanning, maar kan ook helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de bloedsomloop.

Als je op zoek bent naar een hotstone massage in Dordrecht, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren masseurs zorgen ervoor dat je een behandeling krijgt die afgestemd is op jouw behoeften, met de juiste mix van warmte, druk en ontspanning.

 

Therapeutische werking Hotstone massage

Een hotstone massage zorgt er direct voor dat je een enorme ontspanning in je lichaam voelt. De warmte van stenen ontspant direct je zenuwstelsel, zorgt voor een lagere ademhaling waardoor je in een lagere hartslag komt. Door de directe ultieme ontspanning haal je zo meer uit je uit je behandeling voor jezelf en voor jouw lichaam. Het feit dat je in die diepe ontspanning zorgt er echter wel voor dat je je na de behandeling wat slaperig en suf kan voelen dus zorg er voor dat er niet super veel meer op je agenda staat:) 🌿💆‍♀️✨

Geniet van het langdurige effect

Naast de directe voordelen van de massage, kan het ook een positief effect hebben op je algehele welzijn op de lange termijn. Door regelmatig een hotstone massage te ondergaan, kun je stress en spanning beter onder controle houden, wat kan leiden tot een verbeterde stemming, betere slaap en meer energie in het dagelijks leven.

Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf de luxe van een hotstone massage en ontdek de helende kracht van warmte en ontspanning. Boek vandaag nog je afspraak en geef jezelf de rust en verlichting die je verdient! 💆‍♂️✨

van der Linden Body & Mind Wellness hotstone massage
van der Linden Body & Mind Wellness hotstone massage

Tarvieven Hotstone massage

 • 30 minuten

  €43,50

 • 40 minuten

  €56,00

 • 60 minuten

  €79,00

 • 90 minuten

  €105,00

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere ontspanningsmassages