van der Linden, Body & Mind Wellness

Aura en chakra cleansing

Deze behandeling hebben we samengesteld om de subtiele energievelden rondom je lichaam, je aura, te zuiveren en in harmonie te brengen. Door deze zuivering kunnen blokkades en stagnaties in je energiestroom worden opgelost, wat kan leiden tot een diepgaand gevoel van bevrijding en hernieuwde vitaliteit.

Centraal in onze aanpak staan de chakra’s, de draaiende energiecentra in je lichaam. We richten ons op het balanceren en harmoniseren van deze chakra’s, waardoor de levensenergie vrij kan stromen. 

Wat houdt deze behandeling in?

Tijdens de behandeling word je uitgenodigd om diep te ontspannen en te verbinden met je innerlijke zelf. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de ruimte hebt om los te laten wat niet langer dient, en om te omarmen wat je werkelijk voedt en inspireert.

Diverse technieken worden specifiek toegepast afgestemd op wat jij op dat nodig hebt.

Bij deze behandeling ontvang je een gratis chakra setje aan edelstenen ter waarde van 25 euro zodat je thuis hetzelfde gevoel kan vasthouden.

Voor wie is deze behandeling?

Of je nu worstelt met fysieke ongemakken, emotionele uitdagingen of spirituele groei, een evenwichtige chakra-energie kan je helpen om meer in lijn te komen met je innerlijke kracht en welzijn.

Of je nu nieuw bent op het pad van bewustwording en spiritualiteit, of al langer bezig bent met zelfonderzoek en groei, onze aura- en chakrareiniging kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw mooie reis. We nodigen je uit om het bijzondere effect van energetische zuivering te ervaren en diepere niveaus van balans en welzijn te ontdekken.

Van der Linden Body and Mind Wellness Kristalheldere kalmte
Chakra stenen

Aura en Chakra cleansing

  • 60 minuten

    €99,00 pp.

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness