van der Linden, Body & Mind Wellness

Ontspanningsmassages

Doe een beroep op de rust en diepe reflectie van jezelf met onze ontspanningsmassages. Ontdek de wisselwerking tussen lichaam en geest terwijl we zorgvuldig de stressfactoren in je leven analyseren. Onze behandelingen gaan verder dan alleen fysieke ontspanning; ze leiden tot een ontdekkingsreis van zelfbewustzijn en innerlijke evenwicht. Betreed een wereld waar rust en herstel samenkomen, waar elke aanraking een kans biedt voor genezing van zowel lichaam als geest.

Dichter bij jezelf

In een wereld die constant in beweging is, kan het soms voelen alsof je wordt overspoeld door een eindeloze stroom van taken en verplichtingen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Je lichaam geeft al heel lang aan dat er een verandering moet komen alleen met je karakter kom je nog steeds een heel eind. Hoog tijd voor verandering en zelf een ontspanningsmassage kan je al dicht bij jezelf brengen. Waan jezelf in een bijzondere wereld waar de tijd niet bestaat. Waar alles draait om jou en je volop kan genieten van totale rust en ontspanning zonder alle afleiding.

Wanneer een ontspanningsmassage?

Voel je je gespannen, veel last van stress, onrustig in je hoofd, boek dan een ontspanningsmassage. Tijdens deze massage verlichten we spierspanning maar zorgen we er tegelijkertijd voor dat je lichaam in een hogere energie komt. Door emotionele blokkades te verminderen en vaak zelfs direct op lossen voel je je direct beter. Uiteraard ben je ook van harte welkom op het moment dat je gewoon even toe bent aan tijd voor jezelf en wil ontsnappen aan de hectiek van de dag!

Massagetherapie en ontspanning

Onze ontspanningsmassages