van der Linden, Body & Mind Wellness

Ontspanningsmassages

Verbeter je kwaliteit van leven door jezelf regelmatig te laten masseren. Door onze ontspanningsmassage komt je lichaam en geest tot rust. Dit is een van de manieren om de balans in het leven vast te houden.  Ervaar het verschil wat wij voor je kunnen betekenen.

Duobehandelingen; Samen genieten

Wil je samen genieten, dat kan! Al onze behandelingen zijn in duovorm te boeken. Wij zorgen voor volledige privacy zodat je het gevoel hebt dat je echt even tijd samen hebt, zonder ook maar enig teken van de buitenwereld. Waan jezelf in een soort sprookjeswereld waar de tijd niet bestaat. Waar alles draait om jullie en je volop kan genieten van totale rust en ontspanning zonder enkele afleiding.

Wanneer een ontspanningsmassage?

Voel je je gespannen, veel last van stress, onrustig in je hoofd, boek dan een ontspanningsmassage. Tijdens deze massage verlichten we spierspanning maar zorgen we er tegelijkertijd voor dat je lichaam in een hogere energie komt. Door emotionele blokkades te verminderen en vaak zelfs direct op lossen voel je je direct beter. Uiteraard ben je ook van harte welkom op het moment dat je gewoon even toe bent aan tijd voor jezelf en wil ontsnappen aan de hectiek van de dag!

Massagetherapie en ontspanning

Onze ontspanningsmassages