van der Linden, Body & Mind Wellness

Maak je wereld kleiner arrangement

Jouw lichaam, jouw ritme

Ervaar jij regelmatig  een gevoel van vrijheid en energie, of voelt het alsof je alweer vastzit in de ratrace, zonder ruimte om je eigen natuurlijke ritme te volgen?

Dan is dit arrangement precies wat je nodig hebt. Hoewel drukke dagen en een vol hoofd soms onvermijdelijk lijken, is het vinden van een gezonde balans tussen actie en ontspanning essentieel voor fijn leven. Het leven wordt zoveel gemakkelijker wanneer je je natuurlijke flow volgt in plaats van jezelf constant te pushen. Maar als je je eigen ritme kwijt bent, is het tijd om echt op te letten. Tijd om in een diepere laag van jou iets te veranderen in plaats van alleen maar in je hoofd. When things change inside you…things change around you.

Jouw lichaam, jouw ritme

Een diepgaand gesprek met jezelf voeren is vaak noodzakelijk. Echt voelen hoe het met je gaat, staat vaak mijlenver af van denken te weten wat je lichaam nodig heeft. Bij ons stimuleren we dit innerlijke dialoog niet alleen op fysiek niveau, maar brengen we je ook in contact met je eigen innerlijke wijsheid. Zelfbewustzijn is essentieel voor een gebalanceerd leven, en wij helpen je graag bij het ontwikkelen van deze vaardigheid van samenwerken met jezelf.  Wij openen de weg terug naar jouw 1e tweede natuur:)

Extra ondersteuning via onze Online Edelstenen Academie

Na deze behandeling ontvang je van ons een schitterend pakket aan edelstenen, waardoor je de route naar zelfverbinding en jouw kleine wereld kunt voortzetten. Celestien, Amethist & Rozenkwarts worden je trouwe metgezellen, klaar om je te ondersteunen op je pad.

Het is tijd om terug te keren naar de wijsheid in jezelf, zonder alle externe invloeden.

Misschien is het moment gekomen om je te focussen op waar je daadwerkelijk vandaan komt in plaats van te blijven zoeken naar wat de toekomst je kan bieden. Terug naar de basis: simpelweg jij en wie je altijd al bent geweest.

Internet massage(750 x 500 mm) (600 x 600 px) (3)
van der Linden Body & Mind Wellness hotstone massage

Maak je wereld kleiner arrangement

  • 60 minuten

    €99,-

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere arrangementen