van der Linden, Body & Mind Wellness

Massage voor hoofdpijnklachten

De hoofdpijnklachtenmassage is een gerichte benadering om klachten te verlichten die ontstaan door het vasthouden van spanning en langdurige repetitieve arbeid. Het doel is om blokkades in specifieke spieren op te heffen, zodat je je vrij kunt bewegen en je hoofdpijn kunt laten verdwijnen. Laat de spanning smelten en geef jezelf de verlichting die je verdient!

Klachten die o.a. verminderd kunnen worden in slechts 30 minuten

 • Beperkte beweging in de nek
 • Zwaar gevoel in hoofd en druk op ogen
 • Pijnlijke en verkrampte spieren
 • Hoofdpijnklachten

Deze massage kun je boeken onder het kopje therapeutische massage

Voor wie is deze massage bedoeld?

Hoofdpijn kan je dagelijkse activiteiten verstoren, je concentratie verminderen en je algehele welzijn aantasten. Maar er is hoop en verlichting binnen handbereik.

Een  massage kan een cruciale rol spelen in het verlichten van je hoofdpijnklachten. Door de gespannen spieren in je nek, schouders en hoofd los te laten, kan de spanning die bijdraagt aan je hoofdpijn verminderen. De zachte aanraking en de juiste technieken van onze ervaren masseuses kunnen de doorbloeding verbeteren, de spanning verminderen en de pijn verlichten.

Terwijl je je overgeeft aan de kalmerende aanrakingen, voel je de stress en spanning van je afvloeien. De massage bevordert de ontspanning van je lichaam en geest, waardoor je een diepe rust ervaart. Je merkt dat je ademhaling rustiger wordt en je hoofd geleidelijk lichter aanvoelt.

Dus, als hoofdpijn je dagelijkse leven beheerst, aarzel dan niet om de noodzaak van een massage te erkennen. Geef jezelf de kans om de last van hoofdpijn te verminderen en een staat van kalmte en comfort te ervaren

 

van der Linden Body & Mind Wellness acces bars
van der Linden body and mind wellness massage voor hoofdpijnklachten

Massage voor hoofdpijn klachten

 • 30 minuten

  €43,50

 • 40 minuten

  €56,-

 • 60 minuten

  €77,-

 • 90 minuten

  €99,-

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Massage voor hoofdpijnklachten

Onze andere Therapeutische massages