van der Linden, Body & Mind Wellness

Holistische massage

Sta jij vol in het leven en merk je dat je door alle ervaringen en gebeurtenissen zowel positief als negatief inmiddels “vol” gelopen bent dan is deze behandeling zeer interessant voor jou. Zou jij je graag wat lichter voelen en weer energieker aan de slag gaan met alles wat je nog wil doen en nog wil neerzetten in het leven, boek dan vandaag nog deze behandeling.

Terug naar je eigen kracht

Het proces van heelwording, bewustwording en innerlijke groei vormt daarbij de basis voor jouw behandeling. Via deze behandeling kom je terug in je basis en kun je weer verder bouwen op je eigen unieke kracht. De ballast van je levensreis wordt weer goed in balans gebracht. Verwerken, loslaten, meenemen, accepteren, alles wat in je lichaam is opgeslagen wordt aangeraakt zodat het niet meer voelt als een zware belasting.

Door aandacht te besteden aan de signalen van je lichaam, word je bewust van wat er speelt. Je krijgt meer inzicht in jezelf. Tegelijkertijd maak je contact met je lichaam en leer je weer voelen wat er gebeurt in jouw leven en wat jij daarmee wilt. Dan noemen we holistische massage ook wel massagetherapie.

Energie in balans

Met een holistische massage zorgen we dat je lichaam heelt door fysieke blokkades op te heffen en je lichaam op een diep niveau te ontspannen. Tegelijkertijd geeft jouw lichaam tijdens een holistische massage signalen die iets onder de aandacht willen brengen. Die signalen kunnen pijnlijke plekken in je lichaam zijn, maar ook emoties en gedachten die naar boven komen.

 

Holistische massagetherapie zorgt dat je bewust contact maakt met jezelf. Het wordt niet alleen helder wat er speelt in jouw leven, maar ook wie je bent, wat je wilt en wat bij jou past.  Je voelt je krachtiger en energieker. Je krijgt weer meer inzicht in wie je bent, wat je nodig hebt en waar je naartoe wil. Het zelfvertrouwen dat je wellicht kwijt bent geraakt door ruis in je interne lijn komt weer terug!

Holistische massage
Van der Linden Body and Mind Wellness Holistische massage

Tarieven voor Holistische massage

  • 60 minuten

    €77,00

  • 90 minuten

    €99,00

  • 120 minuten

    €150,00

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere Therapeutische massages