van der Linden, Body & Mind Wellness

Therapeutische massages

Effectieve therapeutische massage voor lichamelijke klachten

Of je nu worstelt met gespannen nek en schouders, hoofdpijn, lage rugklachten, verkrampte kuiten, of tintelingen in je armen – onze therapeutische massages bieden verlichting voor een breed scala aan klachten. Wil je een gratis intakegesprek boeken? Dat kan, en we zijn ook beschikbaar voor telefonisch overleg. Op die manier kunnen we je een deskundig advies geven en samen een passend behandelplan opstellen.

Ontdek emotionele bevrijding met therapeutische massage

Voel je je vaak gespannen, rusteloos, druk op je borst, slaap je slecht en ontbreekt het je aan energie gedurende de dag? Probeer dan onze massage, speciaal gericht op het herstellen van de energiestroom en het loslaten van vastgezette emoties in je lichaam. Of je nu een tekort aan aanraking ervaart, een relatiebreuk doormaakt, jezelf opnieuw wilt ontdekken, vastloopt in het verleden, een verlies hebt meegemaakt, of simpelweg een lichter gevoel wilt ervaren tijdens deze periode, deze massage is voor jou! Geef jezelf de ruimte om emotioneel te helen en een hernieuwde lichtheid te vinden.

Duur van de behandelingen

Onze behandelingen beginnen meestal met een doeltreffende 30-minuten massage. Op basis van hoe je lichaam reageert, kunnen we vervolgens de juiste aanpak bepalen. Het resultaat zal je verbazen, want zelfs na slechts één behandeling ervaar je al een duidelijk verschil!

Aantal afspraken

Ervaring leert dat in de meest gevallen er 2 tot 3 afspraken kort op elkaar gepland moeten worden, dan bedoelen we met een frequentie van 1x in de week. Uiteraard bekijken we standaard eerst hoe je op de behandeling reageert. Op het moment dat de klachten afgenomen zijn, wordt advies gegeven over het eventueel onderhouden van je lichaam. Je bent uiteraard zelf de bepalende factor.

Relax & Wellness

Onze therapeutische massages

Onze gratis service

Intake gesprek & Body check