van der Linden, Body & Mind Wellness

Therapeutische massages

Of je nu last hebt van teveel spanning in je nek en schouders, hoofdpijnklachten, lage rug klachten, verkrampte / verzuurde kuiten, tinteling in je armen. Onze therapeutische massages verlichten in zeer veel gevallen je klachten.  Je kunt een gratis intake gesprek bij ons boeken, als je dat liever telefonisch doet kan dat ook. Op die manier kunnen wij een goed advies geven en een eventueel behandelplan samen opstellen.

Duur van de behandelingen

Wij starten de behandeling in vrijwel alle gevallen met massages van 30 minuten. Van daaruit kunnen we bepalen hoe je lichaam reageert op de behandeling. Na 1 behandeling voel je al duidelijk verschil!

Aantal afspraken

Ervaring leert dat in de meest gevallen er 2 tot 3 afspraken kort op elkaar gepland moeten worden, dan bedoelen we met een frequentie van 1x in de week. Uiteraard bekijken we standaard eerst hoe je op de behandeling reageert. Op het moment dat de klachten afgenomen zijn, wordt advies gegeven over het eventueel onderhouden van je lichaam. Je bent uiteraard zelf de bepalende factor.

Relax & Wellness

Onze therapeutische massages

Onze gratis service

Intake gesprek & Body check