van der Linden, Body & Mind Wellness

Therapeutische massages

Therapeutische massage bij lichamelijke klachten

Of je nu last hebt van teveel spanning in je nek en schouders, hoofdpijnklachten, lage rug klachten, verkrampte / verzuurde kuiten, tinteling in je armen. Onze therapeutische massages verlichten in zeer veel gevallen je klachten.  Je kunt een gratis intake gesprek bij ons boeken, als je dat liever telefonisch doet kan dat ook. Op die manier kunnen wij een goed advies geven en een eventueel behandelplan samen opstellen.

Therapeutische massage bij emotionele blokkade

Voel je je vaak gespannen, onrustig, druk op je borst, slaap je slecht en heb je te weinig energie voor de dag. Probeer dan onze massage die gericht is op het opnieuw laten stromen van je energie en het opruimen van emoties die zich vast gezet hebben in je cellen. Of het nu gaat om  het gemis aan aanraking, relatiebreuk, het opnieuw vinden van jezelf, het vastlopen op het verleden, verlies of je gewoon simpelweg weer wat lichter wil voelen in deze periode dan is dit de massage voor jou!

Duur van de behandelingen

Wij starten de behandeling in vrijwel alle gevallen met massages van 30 minuten. Van daaruit kunnen we bepalen hoe je lichaam reageert op de behandeling. Na 1 behandeling voel je al duidelijk verschil!

Aantal afspraken

Ervaring leert dat in de meest gevallen er 2 tot 3 afspraken kort op elkaar gepland moeten worden, dan bedoelen we met een frequentie van 1x in de week. Uiteraard bekijken we standaard eerst hoe je op de behandeling reageert. Op het moment dat de klachten afgenomen zijn, wordt advies gegeven over het eventueel onderhouden van je lichaam. Je bent uiteraard zelf de bepalende factor.

Relax & Wellness

Onze therapeutische massages

Onze gratis service

Intake gesprek & Body check