van der Linden, Body & Mind Wellness

Schoonheid

Verblijd jezelf met een gezond en ontspannen huidbeeld! Een professionele schoonheidsbehandeling is als een medicijn voor de huid en tegelijkertijd een belangrijke therapie voor de eigenwaarde en een moment van ontspanning! Onze gekwalificeerde schoonheidsspecialistes houden jouw huidbeeld synergetisch jong en mooi!

LET OP: onze duo schoonheidsbehandelingen kunnen alleen geboekt worden op dinsdagen. Dat is de enige dag dat er twee schoonheidsspecialistes tegelijk beschikbaar zijn. 

Samen genieten

Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat Gegarandeerd een leuke ervaring! Boek vandaag nog een duobehandeling. Je kan een duoschoonheid boeken maar ook een massage kan gecombineerd worden met een schoonheidsbehandeling of een eventueel een pedicure behandeling!

Ouder worden kan wachten!

De huid is een klein wonder op zich. Krijgt ze de juiste stoffen, dan zie je onmiddellijk een positieve verandering. En over een paar jaar? Verheug je dan ook nog op een stevige en gladde huid. Wat je vandaag doet is immers een belangrijk fundament voor je uiterlijk van morgen. Ouder worden is een enorm voorrecht en rimpels zijn een teken van wijsheid en vreugde. Wij laten je rimpels dan ook niet verdwijnen maar wij verzorgen ze op een manier dat de het ouder worden een feest van complimenten over je huid zal zijn!

Relax en Wellness

Onze Schoonheidsbehandelingen

van der Linden Body & Mind Wellness relax bio facelift 6

Huidverzorgende behandelingen

Ons aanbod
  • 40 minuten behandeling
  • 60 minuten behandeling
  • 90 minuten behandeling
Naar het aanbod
van der Linden Body & Mind Wellness relax bio facelift 3

Huidverbetering

Ons aanbod
  • Wij bekijken ter plekke jouw huid en passen daar de behandeling op aan.
Naar het aanbod
van der Linden Body & Mind Wellness relax epileren 1

Epileren / Waxen / Verven

Ons aanbod
  • Epileren
  • Waxen
  • Verven
Naar het aanbod

Dr Renaud Framboise dagverzorging

€40

Deze luchtige Crème Douceur Framboise biedt een frisse en langdurige hydratatie.

Naar het aanbod