van der Linden, Body & Mind Wellness

Massages

Massage is geen overbodige luxe, maar een essentiële behoefte voor een evenwichtig leven. Een professionele massage vergemakkelijkt jouw levenspad. Zowel geestelijk als lichamelijk bereik je een betere staat van zijn. In de drukte van alledag verlies je vaak het contact met jezelf en vraag je wellicht te veel van je lichaam. Natuurlijk kun je gewoon doorgaan; je wordt ook 80 zonder veel aandacht aan jezelf te besteden. Maar wil je dat echt zo?

Het kan namelijk veel aangenamer, makkelijker en plezieriger. Waarom zou je niet gewoon een afspraak maken voor een massage? We garanderen dat je lichaam je dankbaar zal zijn en je mindset zal positieve sprongen maken. Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf de aandacht die je verdient en ontdek hoe een massage je leven kan verrijken. Het is tijd om voor jezelf te zorgen en volop te genieten van het leven.

Regelmatig een massage boeken, verbetert je kwaliteit van leven!

Jezelf regelmatig laten masseren is geen luxe maar simpelweg een primaire levensbehoefte.  Het onderhouden van jouw lichaam op meerdere niveaus is aan te raden als je graag je kwaliteit van leven zo hoog mogelijk houdt. Wij kijken niet alleen naar spieren maar voelen ook feilloos aan hoe het energie niveau van jouw lichaam is en of de verbinding tussen je hoofd en lijf goed staat. Als dit laatste namelijk niet zo is, ben je sneller geneigd om jezelf voorbij te lopen. Wij laten je voelen hoe het echt met je is zodat je van daaruit verder kan.

Milde en krachtige technieken voor optimaal resultaat

Een buitengewone professionele massage gaat verder dan alleen een luxe tafel, een prachtige ruimte en de geur van Eucalyptus. Bij ons draait het om de kunst van het luisteren naar jouw lichaam. We zijn als ware detectie-experts die moeiteloos jouw pijnpunten vinden en aanpakken. Met een zorgvuldige combinatie van milde en krachtige technieken ervaar je direct een verbluffende verbetering. We geven jouw lichaam wat het verdient: herstel, ontspanning en een vernieuwde vitaliteit.

Klaar om jouw lichaam en geest te voeden met de kracht van een uitzonderlijke massage? Kom bij ons langs en ervaar het verschil in onze massagepraktijk in het centrum van Dordrecht.

Massagetherapie en ontspanning

Onze massages

van der Linden Body & Mind Wellness Drops of Heaven in hand 01

Ontspanningsmassages

Ons aanbod
  • Ontspanningsmassage
  • Hotstone massage
  • Energetische Massage
Naar het aanbod
van der Linden Body & Mind Wellness relax cupping massage vacussage 4

Therapeutische massages

Ons aanbod
  • Therapeutische nek/schouder/rug massages
Naar het aanbod