van der Linden, Body & Mind Wellness

Massages

Massage is geen luxe maar een primaire levensbehoefte. Een professionele massage zorgt ervoor dat je je leven gemakkelijker leeft. Je komt zowel geestelijk als lichamelijk in een betere staat van zijn. Door de dagelijkse drukte verlies je regelmatig het contact met jezelf en vraag je wellicht net iets teveel van je lichaam. Gewoon door blijven gaan is zeker een optie, je wordt ook 80 als je niet al teveel aandacht aan jezelf geeft maar de vraag is of je dat wil op die manier. Het kan namelijk veel leuker, makkelijker een aangenamer. Boek gewoon eens een afspraak, we garanderen dat je lichaam je dankbaar zal zijn en je mindset gaat sprongen in een positievere stand.

Regelmatig een massage boeken, verbetert je kwaliteit van leven!

Onze geest en ons lichaam zijn niet van elkaar los te koppelen. Heb je last van stress dan gaat je lichaam dat voelen. Heb je spierblokkades dan krijg je lichamelijke beperkingen waar je geest ook last van gaat krijgen. Kortom, het is belangrijk dat je zorgt dat alles zoveel mogelijk in balans blijft. Wij helpen je daar graag bij.

Milde en krachtige technieken voor optimaal resultaat

Een goede professionele massage heeft niet alleen te maken met een luxe tafel een prachtig ruimte en de geur van Eucalyptus. Onze massagetherapeuten zijn allemaal gespecialiseerd in luisteren naar jouw lichaam. We voelen wat je op dat moment nodig hebt voor optimaal herstel. Wij zoeken de pijnpunten moeiteloos op. Door de combinatie van milde en krachtige technieken voel je direct verbetering.

Massagetherapie en ontspanning

Onze massages

van der Linden Body & Mind Wellness Drops of Heaven in hand 01

Ontspanningsmassages

Ons aanbod
  • Ontspanningsmassage
  • Hotstone massage
  • Energetische Massage
  • Holistische massage
Naar het aanbod
van der Linden Body & Mind Wellness relax cupping massage vacussage 4

Therapeutische massages

Ons aanbod
  • Therapeutische nek/schouder/rug massages
  • Massage met Edelstenen en Kristallen
Naar het aanbod