van der Linden, Body & Mind Wellness

Kristalheldere kalmte

“Verlang je ernaar om de diepte van je innerlijke rust te verkennen? Wil je graag je eigen unieke melodie ontdekken in deze wereld vol keuzes en eindeloze mogelijkheden, te midden van haar voortdurende hectiek? Dan is dit absoluut voor jou.

We nodigen je uit om een mooi reis te beginnen, een reis die je innerlijke wereld zal verrijken en je diepgaande voldoening zal brengen. Dit is geen haastklus, maar eerder een zorgvuldig uitgestippeld pad, waarbij je stap voor stap prachtige resultaten voor jezelf zult creëren, resultaten die ook blijvend zullen zijn.

Deze nieuwe weg wordt ingeluid door een zalige massage van een uur, waarin we samenwerken met edelstenen en kristallen. Deze behandeling is volledig afgestemd op wat jouw lichaam en ziel op dat specifieke moment nodig hebben.

Na deze behandeling ontvang je van ons een prachtig pakket aan edelstenen twv 99 euro waarmee je direct toegang krijgt tot de online edelstenen academie. Een traject van 8 weken waarin je op een hele leuke en speelse manier leert samenwerken met edelstenen. Het zijn de meest prachtige en effectiefste tools om je te ondersteunen met het zetten van de meest prachtige voetstappen hier op aarde.

De start van de allermooiste route met edelstenen en kristallen

Een massage van 60 minuten

Jouw startpunt van een mooie route, massage met edelstenen en kristallen. We stemmen de edelstenen af op jouw behoeftes, je lichaam vertelt ons haarfijn wat hij of zij nodig heeft. De gehele behandeling wordt op jouw persoonlijk afgestemd zodat je de start van onze Online Edelstenen Academie optimaal kan inzetten.

Tijdens de behandeling zetten we de energiestroom in je lichaam aan. We werken zowel op spierniveau, als energetisch. Dit laatste betekent dat je ontvankelijker wordt voor de juiste ingevingen en dat je sneller bij je eigen interne weten kan. Als dit allemaal is aangezet dan is de rest aan jou. Hou de flow vast en vergroot hem door direct aan de slag te gaan met de Online cursus voor meer rust, energie, harmonie en focus in jouw leven.

Wat levert dit traject jou op?

Na deze behandeling ontvang je een prachtig pakket aan edelstenen en heb je direct toegang tot de Online Cursus:

Crystal Shift: 8 Weken Op Weg Naar Rust, Energie, Focus En Harmonie!

Laat je inspireren door korte video’s en fijne luisterfragmenten, waarin ik je begeleid bij het integreren van edelstenen in jouw dagelijks leven. Het is geen kwestie van urenlang rituelen volgen, maar eerder van genieten van deze prachtige stenen in de alledaagse momenten van je leven.

Als je verlangt naar nog meer ondersteuning en diepgang, dan is er het ‘Lifestyle Creatieboek’. Dit krachtige instrument helpt je om het volledige potentieel van edelstenen en kristallen te benutten, en zo nog meer voordeel te halen uit hun helende eigenschappen.

In het boek ontdek je boeiende feiten en inzichten, waarbij elke steen zorgvuldig wordt uitgelicht. Hier lees je niet alleen over de mentale voordelen, maar ook over de fysieke en emotionele impact die deze stenen kunnen hebben in jouw leven. Het is een ware schatkist van kennis, speciaal voor jou om te verkennen en te benutten op een speelse en gemakkelijke manier.

Geniet van 8 weken lang edelstenen fun en verrijk je leven. Klik hier voor meer informatie over de Online Academie.

van der Linden Body & Mind Wellness edelsteen massage 02
Van der Linden body and Mind Wellness, arrangement licht en energie

Kristalheldere kalmte

  • 60 minuten massage

    €79,50

  • Online Edelstenen cursus

    €99,50

Boek online

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere arrangementen