van der Linden, Body & Mind Wellness

Reiki

Reiki is een eeuwenoude Japanse helingstechniek die werkt met de universele levensenergie om lichaam, geest en ziel te harmoniseren. Tijdens een Reiki-behandeling wordt deze helende energie doorgegeven, waardoor blokkades worden opgelost en de natuurlijke stroom van levensenergie wordt hersteld.

 

Wij plaatsen onze handen op verschillende posities op of boven je lichaam, waardoor de helende energie kan stromen naar waar het het meest nodig is. Dit kan een diep gevoel van ontspanning en welzijn teweegbrengen, en kan helpen bij het verminderen van stress, het verlichten van pijn en het bevorderen van emotionele balans.

 

Of je nu op zoek bent naar fysieke genezing, emotionele ondersteuning of spirituele groei, Reiki kan een waardevolle aanvulling zijn op je helende reis. Het is een zachte en liefdevolle benadering die welzijn bevordert en je uitnodigt om diep te ontspannen en te verbinden met je innerlijke bron van kracht en genezing.

 

We nodigen je uit om de helende kracht van Reiki te ervaren en de diepe rust en vernieuwing te ontdekken die het kan brengen.

Wat doet een Reiki Behandeling?

Een Reiki-behandeling is een heilzame reis, soms uitdagend maar altijd verrijkend. Reiki brengt innerlijke rust, herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, en herinnert ons eraan dat we meer zijn dan alleen ons fysieke zelf; diep vanbinnen zijn we puur en compleet.

Ervaar ook onze klachtgerichte behandeling, een perfecte samensmelting van therapeutische massage en energetische heling. Bij deze behandeling richten we ons specifiek op jouw behoeften en klachten.

Wanneer een reiki behandeling?

Deze behandeling biedt concrete verlichting voor een breed scala aan gezondheidsproblemen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar effectieve oplossingen. Het heeft bewezen heilzaam te zijn bij veelvoorkomende klachten zoals hoofdpijn en spierspanning, waarbij het aantoonbaar de symptomen vermindert.

Voor degenen die worstelen met overprikkeling, oververmoeidheid, en burn-out gerelateerde klachten, heeft deze behandeling een trackrecord van herstel en revitalisatie. Het helpt het zenuwstelsel te kalmeren, energieniveaus te herstellen en veerkracht op te bouwen.

van der Linden Body & Mind Wellness acces bars
van der Linden Body & Mind Wellness relax behandeling 11

Tarvieven Ontspanningsmassage

  • 40 minuten

    €59,00

  • 60 minuten

    €79,00

Boek online

Wil je  een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere ontspanningsmassages