van der Linden, Body & Mind Wellness

Reiki

Ontdek de eeuwenoude kracht van Reiki, een wonderbaarlijke natuurlijke geneeswijze die put uit de universele levensenergie die ons omringt en binnenin ons stroomt. In haar optimale staat, brengt deze levenskracht harmonie en vitaliteit in lichaam en geest.

Deze verbazingwekkende methode van het werken met universele levensenergie werd herontdekt door de visionaire Japanse arts, boeddhistische monnik en theoloog, Dr. Mikao Usui (1865-1926).

In het jaar In 2000 en 2001 heb ik de initiaties Reiki 1 en 2 ontvangen van het Usui system of natural healing.

Kies vandaag nog voor een Reiki-behandeling en open de deuren naar genezing en persoonlijke ondersteuning.

Wat doet een Reiki Behandeling?

Een Reiki-behandeling is een heilzame reis, soms uitdagend maar altijd verrijkend. Reiki brengt innerlijke rust, herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, en herinnert ons eraan dat we meer zijn dan alleen ons fysieke zelf; diep vanbinnen zijn we puur en compleet.

Ervaar ook onze klachtgerichte behandeling, een perfecte samensmelting van therapeutische massage en energetische heling. Bij deze behandeling richten we ons specifiek op jouw behoeften en klachten.

Ik combineer mijn expertise in diverse behandelmethoden, waaronder triggerpoint- en fasciatherapie, cupping, bindweefselmassage, Reiki en Access Bars, om een unieke en effectieve benadering te bieden die gericht is op jouw welzijn en herstel.

Mooie groet, Scarlett

Boek vandaag nog jouw behandeling direct online.

Wanneer een reiki behandeling?

Deze behandeling biedt concrete verlichting voor een breed scala aan gezondheidsproblemen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar effectieve oplossingen. Het heeft bewezen heilzaam te zijn bij veelvoorkomende klachten zoals hoofdpijn en spierspanning, waarbij het aantoonbaar de symptomen vermindert.

Bovendien heeft deze behandelmethode bemoedigende resultaten getoond bij complexere aandoeningen, zoals fibromyalgie, waar het bijdraagt aan het verminderen van pijn en ongemak. Het is ook zeer effectief gebleken bij het verlichten van schouderklachten en onderrugklachten, waardoor patiënten aanzienlijke verbeteringen ervaren in hun dagelijks functioneren.

Voor degenen die worstelen met overprikkeling, oververmoeidheid, en burn-out gerelateerde klachten, heeft deze behandeling een trackrecord van herstel en revitalisatie. Het helpt het zenuwstelsel te kalmeren, energieniveaus te herstellen en veerkracht op te bouwen.

Zie ik je snel? Mooie groet Scarlett

Van der Linden Body and Mind Wellness
Energetische behandeling

Tarvieven Ontspanningsmassage

  • 40 minuten

    €59,00

  • 60 minuten

    €79,00

Boek online

Wil je  een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere ontspanningsmassages