van der Linden, Body & Mind Wellness

Duo massage

Boek nu gezellig samen met je partner, vriendin, vriend, vader of moeder een duo massage. Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen massagetherapeute. Je kunt beide kiezen uit een willekeurige massagevorm. Leuk om cadeau te geven of als verrassing te boeken waarbij je zelf direct mee kan genieten. Uiteraard kun je ook verschillende behandelingen tegelijkertijd boeken zoals pedicure en/of massage en/of schoonheid, hou er daar bij rekening mee dat je dan wel in een andere ruimte ligt. De prijzen voor de duobehandelingen zijn de prijs per persoon x twee.

Samen genieten met een duo massage

Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat Gegarandeerd een leuke ervaring! Boek vandaag nog een duomassage. Ideaal om cadeau te doen voor een verjaardag, trouwdag, vaderdag, moederdag, met de kerst of gewoon simpelweg omdat je vind dat iemand dat verdiend heeft.

Gun jezelf een moment van rust

Vergeet even de wereld om je heen in onze sfeerfvolle behandelruimtes! Ervaar het optimale ligcomfort van de volledig verstelbare massagetafel (eventueel verwarmd). Luister in Hifi kwaliteit naar de achtergrond muziek, wegdromend onder sterrenhemel terwijl je naast de rustieke haard wordt gemasseerd.

Prijzen van de duobehandelingen zijn gewoon de prijs per persoon x2. Kijk bij de arrangementen voor “combineer en profiteer”.

van der Linden Body & Mind Wellness Drops of Heaven in hand 02
van der Linden Body & Mind Wellness relax duo massage 3

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online