van der Linden, Body & Mind Wellness

Holistische massage

Als mens heb je alle informatie in je om weer heel te worden en daar mag tijdens een holistische massage contact mee worden gemaakt.

Een holistische massage is een proces van naar binnen gaan en contact maken met jezelf. Door te voelen en ervaren wat er in het lichaam aanwezig is ontstaat er een pad voor bewustwording en innerlijke groei.

Tijdens de massage worden er verschillende lagen van de bodymind aangeraakt. Deze lagen zijn zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Al deze lagen zijn in het lichaam met elkaar verbonden en van invloed op elkaar.

Door onverwerkte emoties kunnen er blokkades ontstaan in een van deze lagen van de bodymind. Tijdens de massage mag je hiervan bewust worden en doorvoelen wat het je te vertellen heeft. Door deze ervaring wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen.

Wat houdt deze behandeling in?

Tijdens het holistische massage traject gaan we de diepte in en maken hierbij gebruik van de wijsheid van het lichaam. Oosterse en Westerse massagevormen, haptonomische vaardigheden en het therapeutisch gesprek worden hierbij gecombineerd. Ook kan het geven van een Acces Bars behandeling uitmaken van het traject.

Samen gaan we onderzoeken wat nodig is om de energie weer te laten stromen zodat jij een stap voorwaarts kan zetten in het leven.

Tijdsduur holistische massage

Een holistische massage duurt 60, 90 of 120  minuten. We starten met een kennismakingsgesprek waarbij de intentie van de behandeling wordt neergezet. Na een behandeling wordt er samen afgestemd of/wanneer een volgende afspraak passend is. Dit advies is geheel vrijblijvend.

Klik hier voor prijzen en meer informatie

Holistische massage

Holistische behandeling