van der Linden, Body & Mind Wellness

Massage & Energetische behandeling arrangement

Ervaar het  speciale arrangement dat het beste van twee werelden samenbrengt: een harmonieus samenspel van 30 minuten massage en 30 minuten energetische behandeling. Dit unieke duo biedt een ervaring van totale ontspanning, verkwikking en diepe heling. Laat je meevoeren op deze reis van zintuiglijke genezing en innerlijke transformatie, waarin je zowel fysiek als energetisch wordt verzorgd. Bereid je voor op een onvergetelijke reis van welzijn en balans.

Wat houdt een energetische behandeling in?

Energetische behandeling

Energetische Behandeling: Na massage is het tijd om jezelf over te geven aan de subtiele en krachtige wereld van energetische behandelingen. Hier wordt gewerkt met de onzichtbare energievelden in en om je lichaam. We begeleiden je in het herstellen van de harmonie en balans in je innerlijke zelf. Door middel van verschillende technieken, zoals Reiki, worden blokkades opgelost en de energiestromen in je lichaam hersteld. Voel hoe de vitale levensenergie je hele wezen doordringt en een diepe heling en vernieuwing teweegbrengt.

Massage

Een Omarming van Lichamelijke Verlichting Stap in de wereld van diepe ontspanning terwijl de deskundige handen van een ervaren masseur of masseuse je lichaam verwennen. Laat spanningen en stress moeiteloos wegsmelten terwijl je spieren worden gekalmeerd en gestrekt. De zorgvuldige bewegingen en drukpunten van de massage richten zich op het loslaten van fysieke blokkades en het herstellen van de natuurlijke stroom van energie in je lichaam. Voel hoe de zorgen van de dag verdwijnen en maak plaats voor een gevoel van diepe rust en ontspanning.

van der Linden Body & Mind Wellness acces bars
Van der Linden Body and Mind Wellness Workshop

Massage & Energetische behandeling

  • 60 minuten

    €77,00 pp.

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

Relax & Wellness

Onze andere arrangementen