van der Linden, Body & Mind Wellness

Workshops

Massage workshops
Binnen van der Linden Body and Mind Wellness geven we diverse workshop. Op het gebied van masseren hebben we workshops in tweetallen. Onze massagetherapeute Scarlett deelt heel graag haar kennis met je. Ze leert je een effectieve massage te geven voor meer ontspanning in je rug nek en schouders.

 

Edelstenen workshops
In samenwerking Lindenhorst edelstenen en mineralen verzorgen wij workshops op het gebied van het toepassen en inzetten van edelstenen. We hebben daarin creatieve workshops maar ook de uitgebreidere workshop over het effectief en doelgericht inzetten van de stenen.

 

Hoe werkt het tijdens een workshop massage?

De Workshops worden gegeven in privé setting. Dit betekent dat je samen in tweetallen deze workshop kan volgen. We plannen dan een hele middag of ochtend voor jullie in. Via ons online boekingssysteem kan je gemakkelijk deze workshop reserveren. Je mag ons uiteraard ook bellen als je dat makkelijker vindt. Je ontvangt van ons na afloop een video en de theorie zodat je alles thuis  nog goed kan doornemen en nakijken.

 

Kosten van deze workshop zijn 99 euro per persoon:

  • Flesje massage olie 250 ML
  • Werkboek
  • Video voor thuis
  • Koffie & Thee

Wat houd een workshop werken met edelstenen in?

Als eerste kennismaking met edelstenen hebben wij de workshop “een edelstenen grid” maken. Op deze manier leer je op een creatieve wijze kennismaken met de edelstenen. We werken tijdens deze workshop met de basis kristallen zoals rozenkwarts, bergkristal, aquamarijn, amazoniet en amethist. Tijdens de workshop vertellen we je de werking van de stenen en hoe je het beste een grid kan maken. Klik hier voor de verschillende thema’s en data.

 

Kosten van deze workshop zijn 55 euro per persoon

  • inclusief kristallen
  • inclusief plateau voor grid
  • inclusief decoratie materiaal
  • inclusief koffie en thee
Van der Linden Body and Mind Wellness, Leer nu zelf masseren
Lindenhorst Edelstenen en Mineralen Edelstenen grid