van der Linden, Body & Mind Wellness

Workshops

De workshops worden verzorgd door therapeuten die bij ons werken. Wij vinden het belangrijk dat ontspanning en je lijf en in je hoofd zoveel mogelijk de kans krijgt om zich te manifesteren in je leven. We leren je daarom ook graag hoe je zelf die ontspanning kan geven en ontvangen. Wij organiseren workshops waarin je leert om thuis een aantal nek/rug problemen te behandelen en een ontspannende behandeling te geven waarbij je kunt uitwisselen met je partner, je moeder, vader, dochter of zoon of vriendin. Hoeveel meer ontspanning heb jij  nodig in je leven?

Hoe werkt het tijdens een worshop?

De Workshops worden gegeven in groepsverband waarbij je twee aan twee werkt. Uiteraard kan het ook in een privésetting, we plannen dan een hele middag, ochtend of avond in voor jullie samen. Je ontvangt van ons na afloop een video en de theorie zodat je alles thuis  nog goed kan doornemen en nakijken.

Wie mag ik behandelen na zo'n workshop?

Onze workhops zijn alleen bedoeld voor het masseren van familieleden en eventueel een kennis, je bent niet bekwaam om echte klachten aan te pakken zoals, chronische nekklachten, zenuwpijnklachten, hernia’s, of uitstralingspijn. De workshops zijn puur gericht op de oppervlakkige spanningen in de nek/schouders en rug. Het is ook niet bedoeld om je masseur te noemen er zitten geen certificaten verbonden aan onze workshops.

van der Linden Body & Mind Wellness relax klant balie 1