van der Linden, Body & Mind Wellness

Eigen Kristal Grid maken

Ben jij nog niet bekend met edelstenen of vind je het gewoon leuk om voor jezelf thuis een grid te maken dan is dit echt wat voor jou. We werken tijdens de workshop met prachtige stenen en mooie accessoires zodat je echt iets unieks kan maken.

We vertellen je uiteraard ook de toepassing van de stenen en wat bij je zou passen. Er is een vast assortiment stenen waar je uit mag kiezen maar uiteraard mag je ook iets uit de winkel kiezen als dat je meer aanspreekt.

Wat maakt een grid persoonlijk?

Je krijgt van ons advies welke stenen je zou kunnen kiezen op basis van je doel van je grid, wil je meer rust, of helderheid, wil je meer daadkracht of juist creativiteit, heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen of juist een combinatie van een aantal dingen.

We vertellen je welke stenen je wel of niet kan combineren met elkaar en welke elkaar versterken. Met name is de workshop gericht op gezellig en ontspannen iets moois en effectiefs maken voor jezelf! We werken met maximaal een groeps grote van 4. Kijk voor de data op deze link. 

Wanneer en wat zijn de kosten?

De workshop worden dit jaar nog gegeven op donderdag en vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00. De kosten hiervan bedragen 65 euro per persoon, hier zit alles bij inbegrepen.

We stellen stenen ter beschikking, deze zitten ook bij de prijs inbegrepen. Uiteraard neem je je volledige grid inclusief stenen mee naar huis.

Wil  je dit met een eigen groepje organiseren, informeer dan zeker naar de mogelijkheden op een eventuele andere datum .

Kopie van Een titel toevoegen
Kristal Grid

Tarief Kristal Grid maken

  • 120 minuten

    €65,00

Boek online

Klik op onderstaande link om  naar de pagina te gaan voor inschrijving

Bel ons op: 078 6 17 80 29 als je nog wat meer informatie wil.

Boek online