van der Linden Body & Mind Wellness relax antitox behandeling 1

AntiTOX; Een belevenis voor elke huid

van der Linden Body & Mind Wellness relax Hildy van der Linden 9

AntiTOX; intensieve diepe ontgifting

van der Linden Body & Mind Wellness relax antitox behandeling 1

AntiTOX, hoe werkt dat precies?

AntiTOX is een spektakel, voor zowel jou als klant als voor ons als schoonheidsspecialiste. Toxische stoffen die zich in de huid bevinden, worden namelijk aan de hand van magnetische krachten uit de huid getrokken. Dit is niet alleen speciaal om te zien, maar ook om te voelen.

Na de voorbehandeling wordt er een gel op de huid aangebracht, die onder meer aloë vera en partikels van bladgoud bevat. Dit goud gaat de verbinding aan met toxines in de huid. De aloë vera is klein moleculair, wat ervoor zorgt dat de andere ingrediënten tot diep in de huid kunnen komen. Door de huid onderwijl te masseren, worden de lymfe geactiveerd. Hierdoor worden vochtophopingen versneld afgevoerd.

Tegelijkertijd worden de cellen op hoog niveau gevoed met de werkstoffen die de gel bevat.

Anorganische modder

Als de gel is opgedroogd, wordt er een laag mud aangebracht. Dit is anorganische modder dat vol zit met mineralen die de huid schoon, helder en zacht maken. De mud zuivert verstopte poriën, ontgift en ontslakt. Ook leuk om te weten: de anorganische modder is net als aloë vera, klein moleculair. Dit betekent dat alle werkstoffen tot diep in de huid kunnen doordringen.

Nu de gel alle gifstoffen in de huid heeft gebonden en ondertussen ook een verbinding heeft gemaakt met de mud, kunnen deze vervolgens met de magneet uit de huid worden getrokken.

Hiermee wordt de epidermis bevrijdt van zware metalen. De huid voelt zijdezacht aan.

Peel off ampul voor thuisgebruik

antiTOX geeft niet alleen een wow-effect voor jou, maar is ook een fantastische behandeling voor ons als huidspecialisten om uit te voeren. Bij deze behandeling krijg je de Peel Off ampul mee naar huis om het resultaat vast te houden en te intensiveren.

Boek vandaag nog je AntiTOX behandeling online.

Werking Peel off ampul

  • Actieve preventie tegen irritaties en huidveroudering
  • Fruitzuur verwijdert storende onregelmatigheden
  • Werkstoffen kunnen beter doordringen
  • pH van de huid wordt geoptimaliseerd
  • Regeneratieproces wordt geactiveerd

Toepassing

Voor gebruik de ampul krachtig schudden!

De huid grondig reinigen. Breng de ampul aan op een droge huid (gezicht, hals en decolleté) en klop dit voorzichtig met de vingers in de huid. Breng vervolgens een dag- of nachtcrème aan.

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

    Not Tags