van der Linden Body & Mind Wellness Calciet
van der Linden Body & Mind Wellness relax Hildy van der Linden 9

De beneveling van jouw leven

Edelstenen, hoe werkt dat nou precies?

Edelstenen en kristallen kunnen een enorme bijdrage leveren aan je bewustzijnsgroei. Ook kunnen ze bij allerlei fysieke ongemakken ingezet worden. Om erachter te komen hoe edelstenen kunnen bijdragen aan jouw welzijn, is het nodig eerst uitleg te geven over de manier waarop ze werken.

Werking edelstenen

Alles bestaat uit energie en heeft een energetische vibratie (trillingsfrequentie); mensen, dieren, bomen, de aarde, het universum, gedachten, emoties, woorden en dus ook edelstenen. Al deze trillingen beïnvloeden elkaar. De mens bestaat behalve uit een fysiek lichaam ook uit een energetisch, emotioneel en mentaal lichaam. Deze lichamen zijn allemaal met elkaar verbonden en hebben een wisselwerking met elkaar. Wanneer je je fysieke lichaam voedt met eten of drinken, heeft dat ook effect op je energetische, emotionele en mentale lichaam. Je kunt je lichaam ook voeden met energetische middelen (energieën). En dus ook met de energie van edelstenen.

Als je een edelsteen vasthoudt of draagt, zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. Hierdoor kan een onbalans in je lichaam zich herstellen. De steen kan heel warm of zelfs heet worden als je hem vasthoudt of draagt. Dit betekent dat hij veel van jouw ‘zware’ energie van je overneemt. Behalve dat dit invloed heeft op je energetische lichaam, zal het dus ook effect hebben op je mentale, fysieke en emotionele lichaam. Vandaar dat edelstenen niet alleen bij fysieke klachten helpen, maar ook bij een emotionele, mentale of energetische onbalans.

De chemische samenstelling van een steen is eveneens van invloed op de werking. De mineralen die het bevat, zullen worden opgenomen door de huid. De huid is ons grootste orgaan en neemt stoffen op waar het mee in aanraking komt. Op die manier komt het in je bloed en daardoor in je hele lichaam. Elke steen is uniek en kan op zijn eigen wijze bijdragen aan jouw welzijn.

Verhoging van jouw energieveld en die van je omgeving

Meer dan ooit heeft de wereld behoefte aan een hogere energie trilling. Hoe mooi zou het zijn als jij jezelf zo kan voeden met de juiste dingen dat je die hoge trilling voelt en verder verspreid. Wij hebben een aantal maanden geleden de massages ontwikkelt voor Meer Energie en Beter slapen. Deze massages zijn met name ontstaan door specifieke edelstenen te gebruiken in combinatie met je chakra werking en je energiebanen.

Specifieke edelstenen voor het versterken van je rust, reiniging en energie

Ametisth
Deze steen brengt rust en ontspanning. Amethist kalmeert je zenuwstelsel.
Ook vergroot je intuïtie. Amethist heeft een hoge vibratie.
Het activeert je derde oog, je kruin chakra.

Bergkristal
Bergkristal reinigt de energie. Bergkristal beschermt je aura, reinigt je chakra’s en geeft energie.

Rozenkwarts
Dit is de steen van de liefde deze steen straalt onvoorwaardelijke liefde en vrede uit. Rozenkwarts opent en zuivert je hart op alle niveau’s en zorgt voor innerlijke genezing en zelfliefde.

Blauwe Calciet
Blauwe calciet brengt helderheid in je gevoelens en werkt op je keelchakra. Ze helpt je om te spreken vanuit je gevoel en hart. Leg de blauwe calciet op je nachtkastje voor een betere nachtrust.

Oranje Calciet
Oranje calciet geeft warmte en levensvreugde. Deze stralende steen werkt bijzonder verzachtend en verwarmend op je tweede chakra en buikgebied.

Laat de edelstenen werken in jouw omgeving

Edelstenen lenen zich bij uitstek om je gedurende dag en nacht te ondersteunen in je doelen. In je huiskamer, in je slaapkamer, in je handtas, in de auto, je werkomgeving of gewoon simpelweg in je broekzak. Uiteraard zijn bovenstaande een kleine greep uit onze collectie. Wil je meer weten of de werking en de soorten edelstenen kom gerust eens langs in onze wellnessshop. We vertellen je er graag over.

Fijne dag!

Hildy

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

    Not Tags