Libbrecht Timothy-27/02/2019
0 Reacties

Hildy is oprichtster van Van der Linden Body and Mind Wellness en Lindenhorst edelstenen en Mineralen. Het is in deze tijd belangrijk dat mensen ervaren dat het leven niet zwaarder moet worden maar juist lichter. Hoe ouder je wordt hoe meer “vervuiling” er in het lichaam zit en het is uiterst belangrijk om dat in stand te houden. Hildy is hierin een enorme ondersteunende factor.

Libbrecht Timothy-27/02/2019
0 Reacties

Ingrid is energetisch therapeut. Ze kan feilloos van nature aanvoelen waar de blokkades in je lichaam zitten en hoe deze op te heffen. Energetische behandelingen zijn gericht op de reset naar je eigen energie en kracht. Je herontdekt deze weer en kan vanuit daar zelf verder herstellen.

Libbrecht Timothy-27/02/2019
0 Reacties

Scarlett verzorgt binnen Van der Linden Body and Mind Wellness de massage en de huidverbetering. Haar specialisme is de triggerpoint therapie. Door veel toewijding aan haar vak, haar enorme gedreven om de kwaliteit van leven voor haar klanten te verbeteren en haar continue drang naar meer kennis en zichzelf te verbeteren en te laten groeien in haar vak is zij een therapeute die je 300% zal helpen! Naast goed in haar vak is zij een heel fijn persoon om te leren kennen.

Libbrecht Timothy-10/07/2017
0 Reacties

Melanie is al jaren een ervaren masseuse. Heb je last van hoofdpijn, rugklachten of gewoon simpelweg vast zittende spieren dan is een afspraak bij Melanie echt een aanrader. Ze heeft een rustig karakter waardoor je ook heel makkelijk ontspant in haar aanwezigheid.