van der Linden Body & Mind Wellness relax Melanie Drijver 1
Libbrecht Timothy-27/02/2019
0 Reacties

Melanie is binnen Van der Linden Body and Mind Wellness de allround specialiste. Je kan bij haar voor elke gewenste behandeling terecht. Door haar totale kennis binnen het bedrijf ben je bij Melanie aan het juiste adres voor elke vraag je hebt. Met haar uiterste precisie en haar rustige uitstraling verzorgt zij alle behandelingen in een zeer comfortabele en relaxte sfeer.

van der Linden Body & Mind Wellness relax shanne bakker 1
Libbrecht Timothy-27/02/2019
0 Reacties

Shanne is binnen Van der Linden Body and Mind Wellness de masseuse / therapeute en schoonheidsspecialiste. Door haar rustige en vrolijke karkakter voel je je als klant zijnde direct op je gemak. Feilloos voelt ze aan wat je lichaam nodig heeft. Haar specialisme is Acces Bars, Vacussage en harsen. Door haar fijne energie en kennis van zaken voel je je na de behandeling een ander mens. Shanne is een zeer toegankelijk persoon waarbij je je direct op je gemak voelt.

van der Linden Body & Mind Wellness relax scarlett paap 1
Libbrecht Timothy-27/02/2019
0 Reacties

Scarlett verzorgt binnen Van der Linden Body and Mind Wellness de massage en de huidverbetering. Haar specialisme is de triggerpoint therapie. Door veel toewijding aan haar vak, haar enorme gedreven om de kwaliteit van leven voor haar klanten te verbeteren en haar continue drang naar meer kennis en zichzelf te verbeteren en te laten groeien in haar vak is zij een therapeute die je 300% zal helpen! Naast goed in haar vak is zij een heel fijn persoon om te leren kennen.

van der Linden Body & Mind Wellness relax Hildy van der Linden 9
Libbrecht Timothy-10/07/2017
0 Reacties

Hildy’s interesse voor de werking van het menselijk lichaam ontstond 16 jaar geleden. Hierdoor besloot zij de opleiding sportmassage te volgen, waarna zij een eigen massage-praktijk oprichtte. Nu, 16 jaar later bestaat Van der Linden, Body & Mind Wellness uit verschillende masseurs, masseuses, schoonheidsspecialistes met allemaal hun eigen kracht en hun eigen specialiteiten. Door haar enthousiasme en inzet is zij er in geslaagd de juiste mensen om zich heen te creëren die allemaal een warm hart hebben voor het bedrijf en helpen het succes vast te houden en te laten groeien.