van der Linden Body & Mind Wellness Touch Of Heaven 2

De beneveling van jouw leven

van der Linden Body & Mind Wellness relax Hildy van der Linden 9

De beneveling van jouw leven

Het gezond houden van de nevel van jouw leven

Laatst ontdekte ik dat in het woord leven ook het woord nevel zit. Meteen bedacht ik me hoe mooi het zou zijn als ik mijn leven zo kon indelen dat de nevel die daar uit voorkomt een fantastische voeding is voor mezelf en voor anderen. Nu doe ik elke dag mijn best om mijn nevel zo helder, fris en kleurrijk mogelijk te houden. Ben ik elke dag vol energie? Nee zeker niet maar wat ik wil zeggen is dat als we allemaal hiervoor ons best doen, we van elkaar kunnen profiteren. Je kent vast dat moment dat iemand iets tegen je zegt of iets naar je stuurt waardoor je zelf direct in een andere modus staat, een betere modus. Als het dan even jouw dag niet is, kan het zomaar zijn dat de nevel van iemand anders hier een heel ander tintje aangeeft. Je beneveling in een goede staat houden heeft alles te maken met jouw verbinding met jezelf, de verbinding met je hoofd, hart en lichaam.

Je lichaam praat tegen jou, elke dag weer, luister je wel?

Je lijf en je hart is je hoofd niet vergeten, sterker nog, je hart en lichaam vertellen je elke dag opnieuw wat je nodig hebt en wat je zou moeten doen die dag. Of het nu gaat om je dagindeling, wat je zou moeten eten, hoeveel energie je hebt, wat voor taken je die dag het beste zou kunnen doen. Stel jij jezelf weleens de vraag “wat heb ik nodig vandaag?”. Hoe word je wakker? Als ik het even over mezelf mag hebben, mijn nachten zijn drukker dan mijn dagen. Daar bedoel ik mee dat mijn nachten een doorlopend verwerkingsproces zijn van mijn gedachten,  mijn onderbewuste, mijn belevingen, mijn indrukken van de dag. Ik heb tijd nodig in de ochtend om de nacht te verwerken en te beginnen aan mijn dag. In de ochtend nodig ik mijn hoofd, hart en lijf uit om weer volledig te verbinden zodat alles in mij klaar is voor mijn dag. Ga jij wel eens het gesprek aan met jezelf in de ochtend om afspraken te maken over je dagindeling?

Samenwerken met jezelf

Deze staat bij mij boven aan mijn prioriteiten lijst. Op het moment dat ik optimaal samenwerk met mijzelf ben ik in staat meer te bereiken, heb ik een betere invloed op mijn omgeving. En met mijn omgeving bedoel ik mijn partner, mijn collega’s, mijn klanten en reikt mijn energie verder ooit. Gedurende dag bepaal ik met mezelf wat ik nog ga doen of ik mijn planning aan moet passen, soms naar meerdere “klussen” en soms een stapje terug. Ik kies voor een optimale beneveling.

Hoe verspreid je jouw nevel van het leven?

We communiceren wat af, is het niet via social media dan is het wel dat we dingen willen leren, we lezen boeken, we luisteren podcasts of informatieve video’s. We zoeken naar ontwikkeling, nieuwe dingen, nieuwe cursussen, bezig met de toekomst. Ons hoofd is een continue draaiende fabriek. We vinden nieuwe wegen, we komen in nieuwe fases van ons leven, we passen ons aan, we gaan weer door. We negeren vaak het stopbord, het bord dat aangeeft dat we even stil moeten staan. Hoe goed ben jij in het communiceren met jezelf? Staat jouw hoofd nog in verbinding met de rest van je lijf en je hart? Op deze manier zorg je ervoor dat de nevel die jij elke dag verspreid een aanwinst is voor de wereld.

Ik wens je een mooie week vol mooie energie!

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

    Not Tags