van der Linden Body & Mind Wellness relax vrouw 5
van der Linden Body & Mind Wellness relax Hildy van der Linden 9

huidverzorging in de lente

van der Linden Body & Mind Wellness relax vrouw 5

voorjaarsschoonmaak: Check je producten

Ook al is het aan te raden je huidverzorging te beperken tot maximaal 2 merken, heb je ongetwijfeld minimaal 4-5 merken in je badkamer staan.

Check de huidbaarheidsdatum. Op het moment dat producten langer dan een jaar open staan is het raadzaam ze niet meer te gebruiken. Hoeveel “niet werkbare” producten heb jij in de kast? Als je dan toch aan de voorjaarsschoonmaak bezig bent, schaf dan nu niet meer dan 2 verschillende soorten merken aan. Houd het het liefst bij 1 merk. De werkstoffen van de verschillende soorten producten zijn dan optimaal op elkaar afgestemd.

Scrubben

Gebruik 1x per week een lichte scrub om de regeneratie van je huid te bevorderen. Goed voor de bloedsomloop, verwijdert direct dode huidcellen en zorgt voor een egale bruine teint door de zon. Gebruik een scrub speciaal voor het gezicht. Informeer naar de mogelijkheden en wat geschikt is voor jouw huidtype.

van der Linden Body & Mind Wellness relax bio facelift 8

Oogcrème

Door de zon ga je meer met je ogen knijpen, dit zorgt voor het aanzetten van fijne lijntjes. Een oogcrème stabiliseert de huidstructuur en voorkomt uitdroging door de zon. Bekijk de werking van onze oogcrème met Aloe Vera.

van der Linden Body & Mind Wellness relax aloe vera 1

Dagverzorging met SPF

Blijf de hele dag beschermd met een dagcrème met SPF verzorging. Onze verzorging bevat UVA en UVB, dat eerste zorgt er ook voor dat je huid niet veroudert in de zon. Smeer de creme minimaal 20 minuten voordat je de zon in gaat.

van der Linden Body & Mind Wellness relax bio facelift 3

 

 

Onze praktijk is tot nader order gesloten. Uiteraard zijn wij bereikbaar voor eventuele vragen over dit artikel. 

Via deze weg willen we je laten weten welke expertise we in huis hebben en met welke lichamelijke klachten je bij ons terecht kan.

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

    Not Tags