van der Linden Body & Mind Wellness Vitadrink

Een gezonde huid van binnenuit

van der Linden Body & Mind Wellness relax Hildy van der Linden 9

Een gezonde huid van binnenuit

van der Linden Body & Mind Wellness Vitadrink

De juiste voeding voor je huid

Waarom Aloe Vera
De plant Aloe Vera Schenkt ons vele vitaminen, mineralen, spoorelementen, aminozuren, enzymen, saponinen en misschien wel de belangrijkste…Bitterstoffen. Van deze drank neem je iedere ochtend een borrelglaasje op de nuchtere maag. De werking van de darmen en het hart wordt geactiveerd en de mentale vermogens blijven langer behouden. Niet alleen wordt de darmflora terug in balans gebracht, maar ook alle vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingstoffen die je tot je neemt, worden nog beter opgenomen in je lichaam. De drank dood schimmels, is goed voor je lever en ondersteunt de stofwisseling. Dit werkt meteen door naar je huid. Mooi van binnen en mooi van buiten.

De werking van de Aloe Vera drank

Vita drink ondersteunt:

  • De stofwisseling
  • Het immuunsysteem
  • De darmfunctie
  • De bloedsuikerspiegel
  • De werkzaamheid van huidverzorging
  • Een dieet
  • 100% natuurlijk

Bitter is goed voor de gezondheid

Bitterstoffen helpen de spijsvertering te stimuleren. Dat komt grotendeels omdat ze de productie  van spijsverteringsenzymen kunnen verhogen, wat de opname van voedingsstoffen verder bevordert.

De darmen zijn van vitaal belang voor een gezond lichaam. Ze vormen een barrière tegen toxische stoffen en bacterie, die het lichaam ziek kunnen maken. Als je darmen niet gezond zijn, raakt alles uit balans en kun je klachten krijgen.

Bestel online

Wil je wat meer informatie over dit product neem gerust contact met ons op of kom langs voor meer informatie. Bestel direct online door hier te klikken.

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

    Not Tags