van der Linden Body & Mind Wellness relax team 5

Ondernemen en leven op basis van intuïtie en aanraking

van der Linden Body & Mind Wellness relax Hildy van der Linden 9

Laat je raken

van der Linden Body & Mind Wellness relax team 5

Ons bedrijf en de Coronatijd

We zijn inmiddels 4 weken verder dus tijd voor de 2e fase van terechte euforie. Zo fijn om te weten dat ons onderbuik gevoel juist was. De behoefte van onze klanten en die van onszelf lag op 1 lijn. De cijfers laten zien dat de juiste beslissingen zijn genomen en dat de besmetting van de behoefte aanraking weer veilig vervuld kan worden. Met veel ontspanning, gemak en toewijding voeren wij ons vak weer uit.

Balans en intuïtie

Na 4 weken wordt de balans weer opgemaakt. De balans voor ons zelf en voor onze klanten. Melanie had in februari besloten haar wens te gaan vervullen en te gaan reizen. Per 1 april zou ze vertrekken. Helaas is dat door de corona niet gelukt maar dat komt vast nog wel. Per 1 april moesten we zonder haar doen en dat is nu goed merkbaar. Gelukkig hebben we nog een borrel met zijn allen te goed nu de horeca weer open is.

We hebben sinds 1 juni Petra als versterking voor de massage. Een doorgewinterde massagetherapeute die het niveau wat je van ons gewend bent meer dan waar maakt.

Per 15 juni zal Cheynne Ponte ons team komen versterken op het gebied van massages en schoonheid. Een fijn persoon die bij ons een mooie baan zal hebben waar ze veel in kan leren, op haar 23e al bijzonder gevormd door het leven en dat siert haar.

Wij bereiden ons als team voor om de gezondheid en de balans voor zoveel mogelijk mensen op peil te houden. Het zijn aparte tijden waarin voor vele de angst en de stress de overhand heeft. Wij volgen onze intuïtie en bereiden ons voor op een mooie 2e helft van 2020 waarin ons werk onmisbaar is voor vele.

Innerlijke overtuiging

Al meer dan 16 jaar bevind ik me als ondernemer in een branche die me laat voelen hoe ik mijn bedrijf moet neerzetten en hoe ik mijn werk moet doen en wie ik daar voor nodig heb. In al die 16 jaar heb ik veel mensen ontmoet, zowel personeel, collega’s, verkopers en klanten. Meer dan ooit vind ik het belangrijk dat de mensen die in mijn cirkel staan bij me passen, me iets leren, me energie geven, me iets gunnen, die ik iets kan leren, en die met gemak en een ontspannen houding met me meelopen. Die op dezelfde bladzijde van het boek zijn en de verdere zinnen samen met mij verzinnen en schrijven.

 

Meer dan ooit worden we op dit moment overspoeld door wat je wel en niet moet doen en hoe dingen zouden moeten gaan. Zorg dat je in het web van deze tijd je eigen draad weer oppakt en je innerlijke overtuiging weer vind.

Bevestiging

We hebben allemaal op een bepaalt moment de bevestiging nodig dat je intuïtie juist was. Onderstaande berichten van onze klanten dragen bij aan dit proces:

 

“Eindelijk mochten we weer (i.v.m de corona) het was weer SUPER. De ontvangst was weer vriendelijk en professioneel. Binnenkort gaan we weer voor een nieuwe afspraak.”

“Het is weer bewezen: jullie zijn écht onmisbaar !”

“Makkelijk online een afspraak kunnen maken en was ook op tijd aan de beurt. Zoals altijd een heerlijke massage! Ondanks dat ik er nu een uurtje voor moet rijden, blijf ik met plezier mijn momentje voor ontspanning halen”

 

Een bedankje aan iedereen die ervoor gezorgd heeft dat ik moeiteloos deze tekst kon schrijven! Met vol vertrouwen gaan we de toekomst tegemoet, niet meer zoals het was maar beter! Ga je mee?

Boek online

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op: 078 6 17 80 29 of maak online een afspraak.

Boek online

    Not Tags